Generale

Bine ai venit!

Bine ai venit pe Bullet Journal România!

Aici vei găsi o mulțime de resurse ce te vor ajuta să începi primul tău Bullet Journal sau, de ce nu, să îl îmbunătățești pe cel pe care îl ai acum.

Pasiunea mea pentru bullet journal a început acum doi ani, timp în care am adunat idei, agende, stitckere și o colecție mult prea mare de washi tape.

Mă bucur să văd că din ce în ce mai multă lume este interesată de această metodă de organizare și sper că te voi inspira și pe tine să începi un bullet journal, sau pe scurt un Bujo.

Primele articole te vor învăța în detaliu de unde să începi dar te rog ține minte că fiecare om și fiecare bujo este diferit. Poate vei fi dezamagit sau dezamăgită de faptul că agenda ta nu arată precum cele pe care le vezi pe YouTube sau Pinterest, dar te asigur că după un pic de practică, îți vezi găsi stilul și ritmul.

Îți mărturisesc că la început, după ce am văzut o grămadă de videoclipuri pe YouTube, și eu am fost dezămăgită de faptul că jurnalul meu nu arăta nici de departe ca cele pe care le văzusem acolo. Până să ajung cât de cât la ce aveam eu în minte am schimbat câteva agende, am pierdut câteva stickere și o grămadă de timp. Primul meu bullet journal a fost într-un caiet de matematică iar primele stitckere le-am facut chiar eu, la imprimantă.

Azi agenda mea este ca o salată cu de toate, este locul în care îmi planific lunile, fac liste, desenez, îmi scriu amintirile, lipesc poze și fac colaje. Este și jurnal și listă de lucruri de făcut dar și locul unde îmi pot dezvolta creativitatea.

Așa că bine ai venit, ia o agendă, un creion, o gumă de șters, o riglă, un pix sau un stilou și hai să începem!

Cu drag,

Iulia

elefant.ro