33 de idei pentru un bullet journal minimalist

Știu că am mai spus asta de câteva ori dar ceea ce vedem acum pe internet este destul de diferit de ceea ce avea în cap Ryder Carroll atunci când a pus bazele acestui sistem de organizare numit bullet journal.

El de fapt își dorea o metodă cât mai simplă și mai eficientă și fiind bărbat în toată firea, nu cred că i-a trecut vreodată prin cap să folosească stickere, washi tape sau să deseneze imagini adorabile pe la colțurile paginilor.

tienda.ro

De aceea când aud pe cineva care spune că nu are timp să țină un bullet journal pentru că nu are când să deseneze, să facă chenare, să alerge după stickere și washi tape, să picteze și să coloreze, nu pot decât să spun că un bullet journal nu însemnă nimic din toate astea ci de fapt înseamnă organizare și ordine în viața de zi cu zi.

Așa că astăzi vreau să vă povestesc despre cum puteți să aveți un bullet journal frumos și util fără prea mult efort.

Un bullet journal simplu se numește minimalist datorită faptului că nu are mare lucru în el, în afară de câteva chestii de bază. Iată trei reguli pe care ar trebui să le urmăm dacă vrem să avem un bullet journal minimalist:

  1. Nu te inspira prea mult de la alții. Fiecare are stilul lui și de cele mai multe ori vei fi dezamăgit că rezultatul nu este similar. Da, un jurnal cu multe stickere și desene este frumos, dar degeaba te apuci de unul dacă nu te vei ține de el pe termen lung.
  2. Ține totul cât mai simplu. Dacă nu știi de unde să începi, gândește-te la lucrurile din viața ta pe care vrei să le îmbunătățești sau cărora vrei să le ții evidența. Tu ești jurnalul tău iar el trebuie să te reprezinte pe tine.
  3. Nu pune nimic ce nu te intersează în jurnal. Eu personal am renunțat la o mulțime de pagini pentru că nu aveau legătură cu mine și cu viața mea de zi cu zi. Focusează-te pe lucrurile care sunt importante pentru tine.
@thejournaltea

Iată ce ai nevoie pentru un bullet journal minimalist:

Orice altceva este opțional și deja pot spune că trece de ideea de minimalism.

Ca de obicei am adunat o mulțime de idei care sper să vă inspire și pe voi să începeți un bullet journal minimalist pentru anul 2020.

Spor la planificat!

Cu drag, Iulia

@planforproductivity
@journal.it
@lifeaslalalac
@myinner.creative

litera.ro

@frai.oh
@journautical
@teacherwithaplan
@cindywildflowers
@this.scrapjournal
@colorfulblackrose
@theplannerworld
@baronfig
@junjournals
@the.inky.bujo
@papierprojekt
@papierprojekt
@wolkenmeere
@fourdotspaper
@menwhobullet
@augustrose.doodles
@supermassiveblackink
@ajournalbyannie
@colorfulblackrose
@bullet_journalish
@plananotherday
@aimighani
@journalbymalin
@bullet_journalish
@w.a.bullet
@journalbymalin
@kitoremi
@planwithady

1 comment

Comments are closed.